FREUDs styrelse har fått i uppdrag från föreningens medlemmar att sköta föreningen.

Under höstterminen 2023 består styrelsen av:

IMG_5726

Vendela Dolk

Ordförande
Vendela är ordförande och leder föreningens arbete och är vårt ansikte utåt. Hon håller koll på allt och alla och ser till att saker sker! Vendela går femte terminen på psykologprogrammet.
IMG_5731

Tove Berglund

Vice ordförande/Sekreterare
Tove har hand om föreningens administration och kommunikation – svarar på alla era frågor, skriver protokoll och sköter föreningens sociala medier. Tove går sjätte terminen på psykologprogrammet.
IMG_5707

Torry Baganzicaha

Kassör
Torry är vår kassör och har hand om allt som gäller ekonomin. Har du någon fråga kring fakturor så kan Torry svara på detta. Torry går fjärde terminen på psykologprogrammet.
IMG_5715

Linnéa Johansson

ledamot med ansvar för faddring och avtackning
Linnéa ansvarar för välkomnande av nya psykologistudenter samt avtackning för de som tar examen. Det är hon som ser till att den fantastiska faddringen blir av varje termin! Linnéa går fjärde terminen på psykologprogrammet.
IMG_5711

Sara Jegnell

ledamot med utbildningsansvar
Sara ägnar sig tillsammans med utbildningsutskottet åt studiebevakning. Vill du veta mer om dina rättigheter som student är det henne du ska vända dig till! Sara går sjunde terminen på psykologprogrammet.
IMG_5716

Emma Norrthon Risberg

ledamot med studiesocialt ansvar
Emma leder FREUDs evenemangsutskott där man anordnar olika typer av aktiviteter, bl.a. terminsfesten, och stöttar dig som vill skapa egna projekt. Har du något kul på gång eller en idé du vill förverkliga? Tveka inte att kontakta Emma! Emma läser fjärde terminen på psykologprogrammet.
IMG_5722

Linnéa Jönsson

Ledamot utan särskilt ansvar
Linnéa är styrelsens allt i allo och rycker in där det behövs! Hon och Klara hjälper till att avlasta resten av styrelsen med deras arbete. Linnéa läser fjärde terminen på psykologprogrammet.
1

Klara Svedin

ledamot utan särskilt ansvar
Klara är liksom Linnéa en slags allt i allo-figur och tillsammans hjälper de till att genomföra projekt och andra roligheter! Klara läser fjärde terminen på psykologprogrammet.