Styrelsen

FREUDs styrelse har fått i uppdrag från föreningens medlemmar att sköta föreningen.

Under höstterminen 2021 består styrelsen av:

frida

Frida Wackt

Ordförande
Frida är ordförande och leder föreningens arbete och är vårt ansikte utåt. Hon håller koll på allt och alla och ser till att saker sker! Hon går sjätte terminen på psykologprogrammet.
Processed with VSCO with b1 preset

Filippa Bourn

Vice ordförande/Sekreterare
Filippa har hand om föreningens administration och kommunikation – svarar på alla era frågor, skriver protokoll och sköter föreningens sociala medier. Filippa går tredje terminen på psykologprogrammet.
MATHILDAKASSOR

Mathilda Tönseth

Kassör
Mathilda är vår kassör och har hand om allt som gäller ekonomin. Har du någon fråga kring fakturor så kan Matilda svara på detta. Matilda går termin fyra på psykologprogrammet.
Platshållarbilder-02

Ida Ågren

ledamot med ansvar för faddring och avtackning
Ida ansvarar för välkomnande av nya psykologistudenter samt avtackning för de som tar examen. Det är hon som ser till att den fantastiska faddringen blir av varje termin! Ida går tredje terminen på psykologprogrammet.
Platshållarbilder-02

Utbildningsansvarig

ledamot med utbildningsansvar
Vår utbildningsansvariga ägnar sig tillsammans med utbildningsutskottet åt studiebevakning. Vill du veta mer om dina rättigheter som student är det henne du ska vända dig till!
Platshållarbilder-02

Victoria Åberg

ledamot med studiesocialt ansvar
Victoria leder FREUDs evenemangsutskott där man anordnar olika typer av aktiviteter, bl.a. terminsfesten, och stöttar dig som vill skapa egna projekt. Har du något kul på gång eller en idé du vill förverkliga? Tveka inte att kontakta Victoria! Victoria läser andra terminen på psykologprogrammet.
Platshållarbilder-02

Mika Wohlström

Ledamot utan särskilt ansvar
Mika är styrelsens allt i allo och rycker in där det behövs! Hon hjälper till att avlasta resten av styrelsen med deras arbete. Mika läser termin tre på psykologprogrammet.