FREUDs styrelse har fått i uppdrag från föreningens medlemmar att sköta föreningen.

Under vårterminen 2022 består styrelsen av:

Frida (3)

Frida Wackt

Ordförande
Frida är ordförande och leder föreningens arbete och är vårt ansikte utåt. Hon håller koll på allt och alla och ser till att saker sker! Frida går sjunde terminen på psykologprogrammet.
Vendela (2)

Vendela Dolk

Vice ordförande/Sekreterare
Vendela har hand om föreningens administration och kommunikation – svarar på alla era frågor, skriver protokoll och sköter föreningens sociala medier. Vendela går andra terminen på psykologprogrammet.
MATHILDAKASSOR

Mathilda Tönseth

Kassör
Mathilda är vår kassör och har hand om allt som gäller ekonomin. Har du någon fråga kring fakturor så kan Matilda svara på detta. Matilda går femte terminen på psykologprogrammet.
Platshållarbilder-05

Ida Ågren

ledamot med ansvar för faddring och avtackning
Ida ansvarar för välkomnande av nya psykologistudenter samt avtackning för de som tar examen. Det är hon som ser till att den fantastiska faddringen blir av varje termin! Ida går fjärde terminen på psykologprogrammet.
Platshållarbilder-01

Utbildningsansvarig

ledamot med utbildningsansvar
Vår utbildningsansvariga ägnar sig tillsammans med utbildningsutskottet åt studiebevakning. Vill du veta mer om dina rättigheter som student är det henne du ska vända dig till!
Victoria (2)

Victoria Åberg

ledamot med studiesocialt ansvar
Victoria leder FREUDs evenemangsutskott där man anordnar olika typer av aktiviteter, bl.a. terminsfesten, och stöttar dig som vill skapa egna projekt. Har du något kul på gång eller en idé du vill förverkliga? Tveka inte att kontakta Victoria! Victoria läser tredje terminen på psykologprogrammet.
Mika (2)

Mika Wohlström

Ledamot utan särskilt ansvar
Mika är styrelsens allt i allo och rycker in där det behövs! Hon och Iman hjälper till att avlasta resten av styrelsen med deras arbete. Mika läser termin fyra på psykologprogrammet.
Platshållarbilder-03

Iman Awelker

ledamot utan särskilt ansvar
Iman är liksom Mika en slags allt i allo-figur och tillsammans hjälper de till att genomföra projekt och andra roligheter! Iman läser Psykologi B.