Styrelsen

FREUDs styrelse har fått i uppdrag från föreningens medlemmar att sköta föreningen.

Under vårterminen 2020 består styrelsen av:

Jakob_sq

Jakob Sidmalm

Ordförande
Jakob är ordförande och leder föreningens arbete och är vårt ansikte utåt. Han går sjunde terminen på psykolog­programmet och brinner lite extra för kulturfrågor.
elsaprofilbildfreud

Elsa Thoäng

Vice ordf./Sekreterare
Elsa har hand om föreningens administration och kommunikation – svarar på alla era frågor, skriver protokoll och uppdaterar föreningens sociala medier. Elsa går andra terminen på psykolog­programmet.
Fabian_sq

Fabian Biström

Kassör
Fabian är vår kassör och har hand om allt som gäller ekonomin. Har du någon fråga kring fakturor så kan Fabian svara på detta. Fabian går fjärde terminen på psykologprogrammet.
simonprofilbildfreud

Simon Elvlin

studiesocialt ansvar
Simon leder FREUDs evenemangsutskott där man anordnar olika typer av aktiviteter, bl.a. terminsfesten och stöttar dig som vill skapa egna projekt. Simon går andra terminen på psykologprogrammet.
fridaprofilbildfreud

Frida Wackt

ledamot med särskilt ansvar för faddring och avtackning
Frida leder arbetet kring FREUDs faddring, d.v.s. välkomnandet av nya studenter, och avtackning av studenter som tar examen. Frida går tredje terminen på psykologprogrammet.
Platshållarbilder-01

Henry Hammarstedt

ledamot
Henry är ledamot och hjälper till i styrelsens arbete, främst med planering av aktiviteter och författande av nyhetsbrev. Henry går tredje terminen på psykologprogrammet.
Ebba_sq

Ebba Wetterlundh

ledamot
Ebba är ledamot och hjälper till i styrelsens arbete, främst med planering av aktiviteter. Ebba går fjärde terminen på psykologprogrammet.