Styrelsen

FREUDs styrelse har fått i uppdrag från föreningens medlemmar att sköta föreningen.

Under vårterminen 2021 består styrelsen av:

frida

Frida Wackt

Ordförande
Frida är ordförande och leder föreningens arbete och är vårt ansikte utåt. Hon håller koll på allt och alla och ser till att saker sker! Hon går femte terminen på psykologprogrammet.
Processed with VSCO with b1 preset

Filippa Bourn

Vice ordf./Sekreterare
Filippa har hand om föreningens administration och kommunikation – svarar på alla era frågor, skriver protokoll och sköter föreningens sociala medier tillsammans med Simon. Filippa går andra terminen på psykologprogrammet.
MATHILDAKASSOR

Mathilda Tönseth

Kassör
Mathilda är vår kassör och har hand om allt som gäller ekonomin. Har du någon fråga kring fakturor så kan Matilda svara på detta. Matilda går termin tre på psykologprogrammet.
simonprofilbildfreud

Simon Elvlin

ledamot med särskilt ansvar för marknadsföring och kommunikation
Simon är styrelsens influenser och ansvarar för föreningens sociala medier och allmänna marknadsföring. Simon går fjärde terminen på psykologprogrammet.
Platshållarbilder-01

Olivia Gyllenhammar

ledamot med utbildningsansvar
Olivia är utbildningsansvarig och ägnar sig tillsammans med utbildningsutskottet med studiebevakning. Vill du veta mer om dina rättigheter som student är det henne du ska vända dig till. Olivia går fjärde terminen på psykologprogrammet.
Bea_sq

Beatrice Johansson

ledamot med studiesocialt ansvar
Bea leder FREUDs evenemangsutskott där man anordnar olika typer av aktiviteter, bl.a. terminsfesten, och stöttar dig som vill skapa egna projekt. Har du något kul på gång eller en idé du vill förverkliga? Tveka inte att kontakta Bea! Bea läser sjätte terminen på psykologprogrammet.
Platshållarbilder-02

Ida Ågren

Ledamot med särskilt ansvar för välkomande och avtackning
Ida ansvarar för välkomnande av nya psykologistudenter samt avtackning för de som tar examen. Det är hon som ser till att den fantastiska faddringen blir av varje termin! Ida går andra terminen på psykologprogrammet.
OSCARSAMARB

Oscar Demselius

ledamot med särskilt ansvar för sponsring och samarbeten
Oscar är ledamot och ansvarar för eventuella samarbeten samt ordnar sponsring till föreningens evenemang och faddring. Är du en förening eller ett företag som vill samarbeta med oss? Hör av dig till Oscar! Oscar går fjärde terminen på psykologprogrammet.